ONZE COLLECTIE

BePureHome

STOER, PUUR, BASIC

Staat voor stoer, puur en basic met een design-twist. De collectie bestaat uit prachtige kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren, kussens, plaids en nog veel meer stoere woonitems. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren past BePureHome in ieder interieur.

Website BePureHome

Van der Leeden Mandwerk

Gespecialiseerd in mandwerk en rotan meubelen voor binnen en buiten.

Zusss

Is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items.

Website Zusss

In the Mood collection

Is gespecialiseerd in woonkussens, volgens de laatste trends.
Met deze woonkussens kun je in een handomdraai zelf een heel andere woonstijl creëren.

Website In The Mood Collection

Meubelindustrie Het Anker

Meubelindustrie het Anker is een vooraanstaande, 100% Nederlandse meubelproducent. De door het Anker geproduceerde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die een hedendaagse consument aan een kwaliteitsmeubel mag stellen. Voor de productie van onze zitmeubelen werken wij uitsluitend met 1e klas grondstoffen.

Website Het Anker Meubelindustrie

100% Leuk

De 100%Leuk producten zorgen voor een glimlach door het ontwerp, de gedachten, de boodschap en de prijs. Stuk voor stuk cadeautjes voor jezelf of voor een ander.

Website 100% leuk

Dijk Natural Collections

Onze passie is het creëren van innovatieve, verrassende en natuurlijke decoratie- en sfeerproducten.

Website Dijk Natural Collections

Mijn Stijl

Van een geurkaars tot zeep, van roomspray tot een wasmand, de collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, het oog wil natuurlijk ook wat!

Wij vinden het verhaal achter een product erg belangrijk en werken graag samen met kleinere fabrikanten. Proberen, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Helaas geldt dit niet voor al onze producten, maar wij proberen zeker op een verantwoorde manier te ondernemen.

Puur Zeep is een apart label van Mijn Stijl, de zeep is plantaardig en ook hier wordt de eindassemblage weer verzorgd door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Website MIJN STIJL

BAGOA Is Fairly Made In India

Een nieuwe kijk op hulp.

BAGOA staat voor BAGs Over Aid. Wij geloven dat handel de beste manier van hulp bieden is.

BAGOA bags worden gemaakt in India in de regio Radjastan. Doordat de makers nu een tassenfabriek hebben kunnen ze voorzien in hun eigen levensonderhoud. Ook kunnen hun kinderen naar school én hebben ze de mogelijkheid pensioen op te bouwen.

Website BAGOA

By-Boo makes a home

By-Boo is een Nederlandse groothandel en als merk maakt het sinds 2013 menig interieur compleet. Dit doen we met gave items die net even anders zijn. By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen en speelt in op de huidige woontrends waar we onze eigen draai aan geven. Hiermee vervullen we vele woonwensen. Of het gaat om dat kleurrijke kussentje voor op de bank, die stoere lamp voor boven de eettafel of een zacht en warm carpet, By-Boo weet je elke keer te verrassen.

Website By-Boo

Eleonora

In de jaren negentig ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Ze nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor Willem zijn hart aan de meubels. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is onze liefde voor meubels onverminderd grootEn met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd.

Website Eleonora